Thursday, October 23, 2008

RED !! :)


Salam semua

Dalam kul 4 lebih tadik, mak saya kol saya, masa tu tgh curi masa grocery shopping utk dia kat Giant SA. Dia kata ada PARCEL. Hehehehe... dah sampai dah sampai.... apa dia yek???



Ini le rupe envelop tu... the parcel.. stamp tu Mak i dah claim awal2, she collects stamps :)


Ha! ade nota.. sker ati la, I pun nak menunjuk gak yang I ada dapat hadiah :P ngengenge dari RED DIVA @ Sang Ratu Kerajaan Merah Berdaulat

Ini isi envelop itieww. Sehelai handuk ELLE MERAH dan Jam Loceng Merah

Close up JAM LOCENG..

Tuala dan Jam Loceng

Inilah hadiahnye untuk competition impromtu masa cuti Raye aritu. Terharu tau, ini la pertama kali dalam sejarah hidup i, i won something via the internet. Alhamdulillah :)

Kak, thanks for the gifts. Macam tau2 aje i really need an alarm clock! The handuk merah would be kept for traveling only.

Semoga Redmummy.com terus sukses dan didoakan kru Redmummy.com sentiasa dalam lindunganNYA serta dikurniakan dengan pelbagai lagi idea serta dimurahkan rezeki serta dilimpahi lagi dengan kasih sayang dari al Rahman al Rahim.

This Syawal, is sure one for me to remember.

Oh yes...MANY HAPPY RETURNS to ABANG. Happy 7th Birthday to Prince Red :P


Jazakallahu Khair



Image hosted by Photobucket.com

Labels: , ,

3 Comments:

At Thu Oct 23, 12:02:00 PM 2008, Blogger Otak Belacan said...

5the!!! *hugs*

Kite same2 dapat pressies kan kan kan? Hehehe. Mine pun dah sampai tapi belum claim. kekekeke.

Congrats on winning though!! :p

Have a good day! :D

 
At Thu Oct 30, 12:04:00 PM 2008, Blogger yazrie said...

HANDUK LEY??

 
At Wed Dec 10, 02:52:00 AM 2008, Blogger Rania Escova said...

emm.. Cayalah.. Congratulation dear..!!

 

Post a Comment

<< Home