Monday, February 04, 2008

OR ELSE....



ok la, ni nak jawab soklan seseorang tentang

OR ELSE...

kisah nye mcm ni, ade la sorang hamba ALLAH ni ade masalah dgn room mate nye yang baru. Menurut kawan i ni, roomate dia tak suka kehadiran beliau yang berpindah ke unit baru itu. Kawan I mintak tukau unit sebab ade hantian dan X FILES yang tak dapat si explain.

So nak pendekkan cerita, minah yang jd roomate kawan I tu tak sker la privacy dia diceroboh, lalu mula membuat hal *maklumla anak LORD katanya - dia la ANAK LAWYER dari PERAK* OPS~ mula la dok fitnah my fren macam sampai kawan I terpaksa SEB kan minah ni.

So manakala, minah ni pun dgn kekwat dan bangganya mintak management kolej dia tukaukan unitnya, lalu, dapatlah minah ni unit lama kawan I yang berhantian dan berX FILES itiew *matila ingat we ols dinch ado kode kode rahasia?!*

So, sedang berYM malam tu, my Kawan ni pun cerita la yang minah tu actually nerbes nak pindah unit tu sebab mcm2 cerita dia dengar, so terkeluar la FRASA OR ELSE iniew...

I la yang aja kawan I PsycHo kan minah tu.. ye la geram kan kawan sendiri kene fitnah here there everywhere kan...

U ols habaq kat minah tu,
U BETTER CLOSE THE WINDOWS, DRAW THE CURTAINS AT NIGHT... OR ELSE.......
*matila NAWAITU menggertak* tapi ayat dinch habis sitiew... ni sambunganye setelah minah tu mula CEMAS... KALAU HUJAN, NANTI TEMPIAS, NANTI BILIK BASAH SIAPA YANG SUSAH? mereka dan keluarga mereka... matila SMALL PRINT kan? huahuahua!!

So me and my kawan ended up laughing like hyenas on heat *die la gerger*

so.. dari situ la kami mula meng OR ELSE... kan orang HAHAHAHA....

komen jgn x komen!!

Jazakallahu Khair


Image hosted by Photobucket.com

Labels: , , ,

2 Comments:

At Mon Feb 04, 10:26:00 AM 2008, Blogger Nurlea Laurielle said...

If I tak comment, I get the "OR ELSE"... now that I've commented, ha - mrasa... you BETTER make me understand this whole OR ELSE OR ELSE situation - OR ELSE!!?!?!?!?!??!

"Forest of thorn shall be be tomb...
Round and round the castle and making it gloom...
Now go with the curse, and serve me well..
LET THESE OR ELSE OR ELSE STORY BE TOLD, "OR ELSE I'LL CAST MY SPELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

 
At Mon Feb 04, 11:45:00 AM 2008, Blogger CapTaiN HooKeD said...

OR ELSE.... die la that woman dosi kena X-FILE, padan muka... tanak dengar nasihat mak, mak dosi suruh tutup tingkap bagai dan tarik curtain OR ELSE... kan dosi kena pancaran cahaya hahahhaha

 

Post a Comment

<< Home