Monday, April 24, 2006

Hiks... My rumah also almost kena...

Assalamualaikum u ols... it HAS BEEN AGES since I last updated my blog.... anyways, kalau u ols baca blog Lea, umah die kan ala2 nyaris kene ceroboh kan...

so mrasalah LAST NIGHT... my mom got the fright of her life. It was about 3 a.m, my mom takleh tido, so she went downstairs and lepak2 at the other dining room and baca paper. Tup tup... she heard sounds "Clack-Clack!" and she tengok la the direction where the sound came from. Manakala... ada la satu manusia tu dok JENGUK2 KAT TINGKAP. My mom terkejut and started screaming and running about the house. I ala2 terkejut terus kua bilik and switched (bak kata LL) ON ON ON ON ON all the switches I could get my hands on. Mati la mak... dalam tingtong mingtong mamai pepagi bute itiew... my mom story la what happened. Like I story u ol tadi la kan...kaedahnye.

Last-last, my sis n bro inlaw turun. My bro inlaw siap bawak BASEBALL BAT yer.. erm Lea.. kalau hang baca ni kan, camne rumah2 kite ade baseball bat eh? hehe... so my mom dok la story mory lagi about what happened, I lak dok sibuk terjenguk2 kat tingkap bilik my sis yang dosi pecah itiew utk tgk2 mane la tau ade lagi ke manusia yang terkejutkan mak I itiew.. hik hik...

After about 1/2 an hour, I went back to bed.. but cannot sleep. Mati la aku.

Anyways, sure ramai dok tanya awat laaa banyak sawang n sunyi bak tanah perkuburan kan blog ini kan?? kan ? kan? well.. I'm in the midst of finishing something that I started- in 2002, and I hope God allows me to finish it.

Semalam Tun Ghafar Baba passed away. Teringat time mula2 ITM jadik UiTM, ade one convocation yang UiTM nak anugerahkan Ijazah KEhormat kat Arwah, so mrasala kene ade jubah kan?... so I ikut la Puan Sherry itiew ke rumah Arwah di Bukit Tunku. Mrasalah Arwah tu sempoi je, dgn kain pelekat, baju lengan pendek. Puan Sherry amik measurement, mek catit. Hiks. Al Fatihah.


Latest of me. hehe.

Image hosted by Photobucket.com

2 Comments:

At Mon Apr 24, 06:23:00 PM 2006, Blogger KiaH ARiaNa said...

fifi...miss u already...mcm kureng je kalu masuk conf...mek pun dah jarang masukk....huhuhuh,blog pun dah penuh lalang

 
At Tue Apr 25, 08:01:00 PM 2006, Blogger goddessisis said...

hiks ....


sajork aje lalu sini

suke la itiew guy yg lemas ..

meh meks gi save die


lalalla

 

Post a Comment

<< Home