Tuesday, January 17, 2006

SUTUN 2 - 'It's All About Adik-adik'




Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.com

Sutun 2 telah selamat diselesaikan Ahad lepas, bertempat di sekitar kampus induk UiTM di Shah Alam. Penggambaran Sutun 2 telah berlangsung dalam masa 6 hari. Penulis hanya menjejakkan kaki ke set penggambaran Sutun 2 pada Sabtu, 14 Januari di Padang Kawad UiTM di atas jemputan dari saudara Nizam Zakaria sehingga ke akhir penggambaran pada tengah malam Ahad lalu.

CAST

Adek Ku Mohd Yusri

Zeta Wan Sharmila Wan Mohd

Sabri Shariful Akma

Fitri Isma Yusoof

Lukman Ungku Ismail Ungku Abd Aziz

Nuar Syed Shahrizal Syed Othman

Tajul Mohd Anuar Romli

Leman Junaidi Abu Bakar

Bapak Kazar

Mak Rosnah Johari

Khalid Shahrul Mizad Ashaari

Yam Syarifah Mariam

Icha

DIRECTOR Sharul Ezad Mohemeddin

NANTIKAN KEHADIRAN SUTUN 2 !!!

Image hosted by Photobucket.com

2 Comments:

At Thu Jan 19, 08:30:00 PM 2006, Blogger sultanmuzaffar said...

wei, mana janjimu...kata nak email gambar Lukman kat aku...hehehehhe

kat sultanmuzaffar(at)gmail(dot)com tau...

*matilahhhh dgn selambanya declare nak gambar Lukman katanya...

berkata-kata di dalam hati : alah bukan ada orang baca pun blog ni. bley statement ? hehehehhehe

bila nak coffee uols, dah lama tak tgk show orang melatah...

 
At Thu Jan 19, 11:16:00 PM 2006, Blogger Fish of Pisces @ 5th_E said...

aiyooo... PIONEER comment kat blog I... Arghhhh... SUKE SUKE!! *sambil melatahkan diri* hmm.. nak tgk show melatah ke? I dah overdose this week sejak shooting SUTUN itiew.. mati la aku kan?? KEMPOT U OLS.. KEMPOT....

 

Post a Comment

<< Home