Friday, December 23, 2005

Tag Board Gathering... not mine tho...heheheh








Image of Syed Bistro KJ thanks to http:// irwandy.fotopages.com

It all begin here.... Syed Bistro Kelana Jaya, 22nd December 2005 @ (1stly - 9 pm) (then it was 8.30 pm) and finally at 8 pm.. mrasa la POSTPONED to 8pm

*mati la CDH hiks~

Chatters2 dari CBox Nurlea Laurielle Lai Lee Abdullah ZON LEMBAH KLANG telah berkumpul untuk berjumpa dengan FAMOUS BLOGGER itiew sendiri... yang telah tampil dengan imej Hari Raya... *mati la CDH again.........

Mrasa... Ameer, empunya dotcom, Neo dan 5thE.. erk... apakah yang difikirkan DALAM HATI itiew???

Roll Call menurut ketibaan para Chatters..... (awal - akhir - *mrasa la tak dapek nak keep track siapo hadhir di tengah2)

  • Volks
  • 5thE
  • Neo
  • Kak Nam Bebe
  • Pak Nam Zaid
  • Ameer
  • Nasik
  • Ad
  • Bonny
  • TUAN PUNYA BLOG - Nurlea Laurielle Lai Lee
  • Wan Bie
  • Kie *mrasa la lupe taruh..nasib baik Kak Nam nampak..kalau tak..alamat kene CDH gamaknye... hiks~
  • Apek
  • Abang yang datang dgn Apek (maaf eh.. lupe lak nama nyer)

Sayangnye, ade jugak a few yang lain yang tidak dapat menghadirkan diri ke pertemuan yang bersejarah ini.... hiks~ contohnya ialah jiran kiew.. kW , katanya ada match FUTSAL... aiyoo.. Gol n Gincu sgt!!! anyways... bak kata Neo.. KEJADAH sajor... *lariiiii

Nasik Goreng USA (notice the telur goreng???) and Nasik in the background... hehe

AND

Something super duper NICE happened during the gathering... I rasa better kalau LL yang story kat blog dia... TAPI.. just want to say THANK YOU and how chaffed I got when NORY came to our table and asked "Ini LL ke?" and... 'yang ni 5thE kan?" aiyoooooo SPEECHLESSSSS u ols~!! Thanks for taking the trouble to 'hunt' for us Nory... mrasalah nanti LL haploadkan gambar u ols kat Blog dia after dia pulang dari BKK... mrasalah HAPDATE NON STOP nanti... suke suke suke...............

To you guys who came to the gathering... Thanks sebab dapat jumpe dgn u ols.. hiks~ mrasa lebis mesraaa mesraaa after this insya ALLAH.

Taking this opportunity to wish

FELIZ NAVIDAD

MERRY CHRISTMAS

and a new Gregorian New Year to all yang baca blog ni...

May 2006 bring us joy, success and happiness, insya ALLAH.


Image hosted by Photobucket.com

1 Comments:

At Sat Dec 24, 10:55:00 AM 2005, Anonymous katadah.warriors said...

maaati la ko kan NEO der lampu neon.. very propah improper.. nanti kau aku buat kari kepala ikan jerantut pulak lepas nih..


p/s: futsal best siot.. banyak gambar aku ambik.. hahahaa

 

Post a Comment

<< Home