Monday, September 24, 2007

11 Ramadan



hehehe.. ape yang EXCITING sangat semalam tu ye.. ni dia.....


Mule-mule kene TOUCH UP muke sket, area yang hendak disorok, dibuat shading dan bahagian yang mahu diterampilkan di highlight.


Lepas itu, dilengkapkan gaya busana Eidul Fitri modifikasi dan olahan busana Hujung Medini...


Semuanya semata-mata untuk menjayakan rakaman program Lebaran, Joget Lambak bersama Fara *Joget ke MASALAHNYE?!* Maka, di sana terserempak dan sempatlah snappy2 kenangan bersama sama beberapa artis.. gitu. Antara yang sempat disnap snap bersama ialah

Fahmi Mentor , aik baju sendiri ke? hehe.. sedap sora dia u ols..


Salah seorang top 20 Hero Remaja 2007, tak silap nama dia Khairul dan dia tak dapat pun masuk top 10 *ops* betulke fakta I?


Dan, Raja Gelek Malaysia, Dato M Daud Kilau. Ahaiiiiii!!!

Hehe.. so nantikan siaran Joget Lambak bersama Fara di

TV3
Raya Pertama
Jam 5 pm

maka, sementara mengular sawakan diri akibat menelan segala gabungan karbohidrat dan protein dan lelemak santan selepas sebulan 'tak makan', saksikanlah program Raye ni. Mane la tau ternampak kelibat hamba ALLAH yang berani mampos memerahkan diri berbaju Hujung Medini Chiffon Merah berkilaukan diamonte diamonte..... Hah... Mrasalah!!

Dan, oh ye, ENTRY NI TRIBUTE KAT RED DIVA... sebab I neverla pakai MERAH liek this before.. and the outcome.. I LIKE! :P

*picture credits to Volks

JAZAKALLAHU KHAIR


Image hosted by Photobucket.com

Labels: , ,

2 Comments:

At Mon Sep 24, 08:48:00 AM 2007, Blogger Red Mummy said...

wahahahahha

bukak la singlet tu

baru sexy bangatttttttt

pak mat kilau pun meghah

tu volks kan?

hikss

sumenye meghahhhhhhhhhhhhhh

i likeeeeeeeeee

 
At Mon Sep 24, 11:12:00 AM 2007, Blogger Fish of Pisces @ 5th_E said...

kan dah habaq, TRIBUTE TO YOU... ekekekek

 

Post a Comment

<< Home